Pris søgemaskiner

Pris Søgemaskiner os kaldet prissammenligningssider eller prisportaler findes til f.eks flyrejser, hoteller, edb udstyr, leasing af biler, byggetilbud


Rejsesøgemaskiner finder din flyrejse

Rejsesøgemaskiner finder priser på flyrejser, de indsamler data fra rejseselskaber. Det kan være en god idé at søge på flere rejsesider når der ledes efter flyrejser, da der kan være stor forskel på prisen på den samme rejse.

Her har vi listet nogle rejsesider.


Søgning efter hoteller

Søgemaskiner hoteller er vejen frem når man skal finde et hotel i danmark eller til ferien i udlandet, de giver nok det største udvalg samlet et sted.


Leasing og Flexleasing

Flexleasing og leasing af biler er en jungle at finde rundt i, men der er få sider på internettet der gør det nemmere at finde forhandlernes biler i en samlet oversigt.


Edbpriser

Find priser på hardware og edb udstyr, find de billigste og bedste priser på bærbar og stationær computer.


Byggetilbud

3 Tilbud er populært at indhente, indenfor håndværker branchen er det for eksempel muligt at indhente 3 tilbud på stubfræsning, haveservice, træfældning til et tilbud på nedrivning af hus.

Håndværker siden 123overalls dk gør det muligt at indhente 3 håndværker byggetilbud på elektrikere, anlægsgartnere, murerarbejde, malerarbejde, gulvlægning, haveservice, brolægning og meget andet der udføres af håndværkere og fagfolk.